NOWAK – MOSTY oficjalnym partnerem Akademii BVB im. Łukasza Piszczka!

Za nami kolejny ważny dzień dla Fundacji Akademii Łukasza Piszczka. Niezmiernie miło jest nam powiadomić, że tytuł Oficjalnego Partnera Akademii BVB im. Łukasza Piszczka na mocy podpisanej umowy nadany został firmie NOWAK – MOSTY.

Bardzo się cieszyMY, że kolejna firma dołączyła do naszego projektu i wspierać będzie prowadzoną przez Nas działalność.

Umowa partnerska został podpisana 27 lipca 2023 r. na Panattoni Arena w Goczałkowicach-Zdrój. Fundację Akademię Łukasza Piszczka reprezentował Łukasz Piszczek – Prezes Fundacji, z kolei Pan Adam Adamczyk – Wiceprezes Zarządu, podpisał umowę jako reprezentacja firmy NOWAK – MOSTY.

Nasz nowy Partner jest wiodącą na polskim rynku firmą której budowa mostów, wiaduktów oraz tunelów leży u podstaw jej działalności. Firma NOWAK – MOSTY rozpoczęła działalność w 2015 roku i od samego początku wnosi znaczący wkład w rynek infrastruktury, skutkujący kształtowaniem trendów obecnego budownictwa mostowego.

Serdecznie dziękujeMY firmie NOWAK – MOSTY za nawiązane partnerstwo, życzyMY sobie jak i Wam wszystkiego co najlepsze w ramach podpisanej umowy oraz dalszych sukcesów.

kochaMY to co robiMY