5-dniowy Camp BVB EVONIK Fuβballakademie w Goczałkowicach-Zdrój dobiegł końca!

W minionym tygodniu, w dniach 17.07-21.07.2023 r.  odbył się drugi z zaplanowanych w Goczałkowicach-Zdrój, w tym roku Campów Piłkarskich BVB EVONIK Fuβballakademie !

W campie wzięło udział prawie 80 dzieci, które w trakcie 5-dniowego obozu dochodzeniowego poszerzały swoje umiejętności w grze w piłkę nożna na Panattoni Arena. DoskonaliliśMY takie elementy piłkarskie jak: prowadzenie, przyjęcie i zabranie się z piłką, zwody, podania oraz  strzały.

W trakcie campu odbył się również camp BRAMKSRSKI , dla dzieci z roczników 2013-2011, które w grze w piłkę najbardziej lubią tą pozycję na boisku. Równolegle do campu piłkarskiego dzieci uczestniczyły w treningu bramkarskim pod okiem trenera Mateusza oraz wspólnie z pozostałymi dziećmi jedliśMY posiłki i braliśMY udział w warsztatach.

DziękujeMY wszystkim uczestnikom za wspaniały czas pełen piłkarskiej pasji oraz trenerom, którzy każdego dnia starali się przekazać dzieciom wspaniałe wartości płynące ze sportu oraz udoskonalić elementy techniki piłkarskiej u każdego uczestnika.

Podziękowania kierujeMY równiez do SIGNAL IDUNA Polska, która od wielu jest naszym partnerem i wspiera nasze działania. Podczas odbywających się campów każdy z uczestników objęty był Ubezpieczenie NNW.

Goczałkowice-Zdrój 17.07-21.07.2023 –  galeria zdjęć

Goczałkowice-Zdrój 26.06-30.06.2023 – galeria zdjęć