zmieniaMY termin – Dni Pasji 2020

Wszyscy znaleźliśMY się w bardzo trudnej sytuacji. Cały świat objęty został restrykcjami rządowymi i ograniczeniami, których celem jest Nasze wspólne bezpieczeństwo. ApaleujeMY o stosowanie się do wszelkich zaleceń, tak abyśMY jak najszybciej mogli powrócić do tego co kochaMY!

Siedziba Fundacji Akademii Łukasza Piszczka oraz Akademii BVB im. Łukasza Piszczka nadal pozostaje zamknięta. Pracownicy swoje obowiązki zawodowe wykonują w domach. JesteśMY z Państwem w stałym kontakcie telefonicznym oraz e-mailowym. Cały czas jesteśMY do Państwa dyspozycji.

Bezpieczeństwo jest dla Nas najważniejsze! Nie możeMY ryzykować zdrowiem Nas wszystkich! Była to dla Nas trudna decyzja, ale niestety musiMY przełożyć Nasze Wielkie Piłkarskie Święto w Akademii BVB im. Łukasza Piszczka. Dni Pasji 2020 zostają przełożone na inny termin, który podaMY w momencie powrotu do Naszej Akademii BVB im. Łukasza Piszczka.

System rejestracji na Dni Pasji 2020 jest cały czas aktywny! Wszystkie dzieci urodzone w latach 2009 – 2013 zapraszaMY do wspólnego świętowania w późniejszym terminie. Zgodnie z Naszą filozofią szkolenia zaproszenie kierowane jest do dzieci w promieniu do max. 50 km od Goczałkowic (dla roczników 2010 – 2013) oraz do max. 75 km (dla rocznika 2009).

Zapisy na Dni Pasji 2020: https://akademiabvb.pl/aktualnosci/dni-pasji/dni-pasji-2020/

ŻyczyMY dużo zdrowia oraz wytrwałości w tym trudnym czasie. Jednicześnie apelujeMY o stosowanie się do weszlkich wytycznych. Wspólnie zadbajMY o nasze bezpieczeństwo!