Goczałkowice-Zdrój

04.07.2022 - 08.07.2022

BVB Evonik Fußballakademie w Goczałkowicach!

Już od 2013 roku w Goczałkowicach organizowany jest camp piłkarski BVB Evonik Fußballakademie. Tutaj swoją karierę piłkarską rozpoczął Łukasz Piszczek, 66-krotny reprezentant Polski oraz legenda Borussii Dortmund, który obecnie występuję w 3-ligowym LKS-ie.

Camp piłkarski w Goczałkowicach odbędzie się na obiektach Akademii BVB im. Łukasza Piszczka wybudowanych przez Fundację Akademia Łukasza Piszczka. Do dyspozycji zawodników będą boiska z naturalną oraz sztuczną nawierzchnią razem z zapleczem szatniowym. Treningi prowadzone będą przez wykwalifikowanych trenerów Borussii Dortmund we współpracy z trenerami Akademii BVB im. Łukasza Piszczka.

Camp piłkarski BVB Evonik Fußballakademie w Goczałkowicach od lat cieszy się ogromną popularnością. W tym roku zapraszaMY dzieci urodzone w latach (2008-2015), które podczas 5 dni będą uczyć się współpracy, pomocy oraz wzajemnego szacunku. Dołącz już dziś do czarno-żółtej rodziny!

• codziennie dwa treningi piłkarskie
  • prowadzenie zajęć przez licencjonowanych trenerów Borussii Dortmund
  • ekskluzywny komplet treningów marki PUMA (koszulka, spodenki, getry)
  • zdrowe i smaczne dla dzieci posiłki podczas trwania campu
  • napoje podczas trwania campu
  • dyplomy, medale i bidony

Akademia BVB im. Łukasza Piszczka

ul. Krzyżanowskiego 1A

43–230 Goczałkowice – Zdrój

04.07-08.07.2022 (poniedziałek – piątek)

Camp piłkarski: 9.30 – 15.30

Koszt : 899zł

Łączna liczba miejsc: 128
Pozostałych miejsc: 0
Limit miejsc został wyczerpany.