Camp bramkarski Goczałkowice-Zdrój

04.07.2022 - 08.07.2022

Camp BRAMKARSKI w Goczałkowicach!

Tegoroczną ofertę organizowanych campów piłkarskich poszerzyliśmy o zajęcia dedykowane określonej pozycji na boisku – BRAMKARZ.

Zapraszamy wszystkie dzieci urodzone w latach 2010-2012, które chciałyby wspólnie z nami podnieść swoje umiejętności w grze na bramce, do udziału w campie bramkarskim w Goczałkowicach-Zdrój. Jeżeli piłka nożna to Twoja pasja, a obrona bramki to element, który lubisz najbardziej – to ten camp jest właśnie dla Ciebie!

Bramkarz, czyli osoba o najbardziej odpowiedzialnej roli w każdym zespole. Od niego wszystko się zaczyna (w fazie ataku), na nim wszystko się kończy (w fazie obrony). Obrona bramki przed zamierzonymi strzałami przeciwnika, kierowanie grą obrony oraz rozpoczynanie akcji ofensywnych – właśnie te aspekty wyznaczają główne cele pracy bramkarzy i to nad nimi podczas pięciodniowego campu będziemy się skupiać. Treningi prowadzone będą w małej 6-osobowej grupie przez trenera bramkarzy, który posiada wieloletnie doświadczenie w pracy z dziećmi w aspekcie treningu bramkarskiego.

• codziennie dwa treningi bramkarskie
  • prowadzenie zajęć przez licencjonowanego trenera
  • komplet treningowy marki PUMA (rękawice bramkarskie, koszulka bramkarska, spodenki, getry)
  • zdrowe i smaczne dla dzieci posiłki podczas trwania campu
  • napoje podczas trwania campu
  • dyplomy, medale i bidony

Akademia BVB im. Łukasza Piszczka

ul. Krzyżanowskiego 1A

43 – 230 Goczałkowice – Zdrój

04.07-08.07.2022 (poniedziałek – piątek)

Camp piłkarski: 9.30 – 15.30

Koszt – 899zł

Łączna liczba miejsc: 6
Pozostałych miejsc: 0
Limit miejsc został wyczerpany.