Sandomierz

25.07.2022 - 29.07.2022

BVB Evonik Fußballakademie w Sandomierzu!

Campy BVB Evonik Fussballakademie odbywały się już w wielu miejscach w Polsce, takich jak Warszawa, Kraków, Wrocław, Iława, Opole czy Goczałkowice-Zdrój. Dzięki uprzejmości i otwartości władz Sandomierza na czele z Panem Burmistrzem Marcinem Marzec w 2022 zorganizujeMY pierwszy w historii Camp BVB Evonik Fussballakademie w Sandomierzu!

Miasto leży województwie świętokrzyskim i jest położone nad Wisłą, na siedmiu wzgórzach – stąd czasami jest nazywane „małym Rzymem”. Trenować będzieMY na obiekcie Stadionu Miejskiego w Sandomierzu, a do naszej dyspozycji będzie boisko z naturalną nawierzchnią razem z budynkiem szatniowym. BędzieMY się cieszyć piłką w bardzo dobrych warunkach.

Camp, z którym przejeżdżamy do Sandomierza to pięciodniowa przygoda z piłką nożną. Oparty jest on na sprawdzonej i przynoszącej fantastyczne efekty koncepcji Centrum Szkolenia Młodzieży Borussii Dortmund. Świetnie przygotowani trenerzy będą pracować z dziećmi nad wszystkimi potrzebnymi na boisku umiejętnościami piłkarskimi, takimi jak prowadzenie piłki, podania, strzały czy zwody.

• codziennie dwa treningi piłkarskie
  • prowadzenie zajęć przez licencjonowanych trenerów Borussii Dortmund
  • komplet treningowy marki PUMA na który składają się koszulka piłkarska, getry i spodenki
  • zdrowe i smaczne dla dzieci posiłki podczas trwania campu
  • napoje podczas trwania campu
  • dyplomy, medale i bidony

Stadion Miejski w Sandomierzu

ul. Koseły 3a

27-600 Sandomierz

25.07-29.07.2022 (poniedziałek – piątek)

Camp piłkarski: 9.30 – 15.30

Koszt: 899zł

Łączna liczba miejsc: 80
Pozostałych miejsc: 0
Limit miejsc został wyczerpany.