Borne Sulinowo

18.07.2022 - 22.07.2022

BVB Evonik Fußballakademie w Borne Sulinowo!

Borussia Dortmund od lat pokazuje, że Polska jest dla niej bardzo ważnym miejscem na mapie piłkarskich kursów BVB Evonik Fussballakademie. ByliśMY już w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu, Opolu, Iławie czy Goczałkowicach-Zdroju, ale ciągle chceMY dotrzeć do nowych miejsc. W związku z tym, maMY olbrzymią przyjemność zaprosić Was na camp w nowej lokalizacji – Borne Sulinowo!

Borne Sulinowo  – miasto w Polsce, w województwie zachodniopomorskim, w powiecie szczecineckim, położone jest nad jeziorem Pile. W okolicy atrakcją jest tzw. podwodny las, tj. część wyspy, która zapadła się do jeziora. Dawniej płynął tu strumień Strullbach, który ginął w ziemi, a miejsce to nazywano Utraconym Źródłem. Trenować będzieMY na obiekcie KS Pionier 95 Borne Sulinowo. Do naszej dyspozycji będzie boisko trawiaste oraz  dobrze wyposażony budynek szatniowy, z całą niezbędną infrastrukturą. BędzieMY się cieszyć piłką w bardzo dobrych warunkach.

Campy organizowane przez Nas w ramach BVB Evonik Fussballakademie, to pięciodniowe wakacje z piłką. W ramach treningów trenerzy, którzy przyjadą na tę okazję do Borne Sulinowo specjalnie z Dortmundu, będą zwracać uwagę nie tylko na piłkarski elementarz, ale także na takie rzeczy jak umiejętność pracy w grupie, zasady fair play czy najważniejsze zasady zdrowego życia. ChceMY, aby dzięki naszemu wydarzeniu, dzieci w swoich wspomnieniach mogły w dorosłym życiu odnaleść same piękne chwile!

• codziennie dwa treningi piłkarskie
  • prowadzenie zajęć przez licencjonowanych trenerów Borussii Dortmund
  • ekskluzywny komplet treningowy marki PUMA na który składają się koszulka piłkarska, getry i spodenki
  • zdrowe i smaczne dla dzieci posiłki podczas trwania campu
  • napoje podczas trwania campu
  • dyplomy, medale i bidony

Boisko piłkarskie KS Pionier 95 Borne Sulinowo

ul. Sportowa

78-449 Borne Sulinowo

18.07-22.07.2022 (poniedziałek – piątek)

Camp piłkarski: 9.30 – 15.30

Koszt: 899zł

Łączna liczba miejsc: 80
Pozostałych miejsc: 0
Limit miejsc został wyczerpany.