Bluza oraz kalendarz na 2020 rok w sprzedaży !

Fundacja Akademia Łukasza Piszczka oraz Akademia BVB im. Łukasza Piszczka wraz z Państwem chce przeżyć 2020 rok. Razem stawMY czoło wyzwaniom!

ZachęcaMY do zakupu kalendarza ściennego na 2020 rok. Oferowany kalendarz zawiera owoc naszej półrocznej pracy, która uchwycona została na fotografiach. KochaMY to co robiMY i chceMY się tym dzielić. Kalendarz został zaprojektowany między innymi w oparciu o zdjęcia drużynowe zawodników Akademii BVB im. Łukasza Piszczka. Ukazuje on grę pełną pasji w żółto – czarnych barwach.

Kalendarz 13-to stronnicowy wykonany został w formacie 300x605mm (12 miesięcy + okładka). Każdy kalendarz posiada autograf Łukasza Piszczka – fundatora Akademii BVB jego imienia.

Dodatkowo w sprzedaży dostępna jest również czarna bluza marki Puma z kolekcji dedykowanej dla Akademii BVB. Bluza z kapturem posiadająca wyhaftowane logo Akademii BVB dostępna jest w rozmiarach dziecięcych (116, 128, 140, 152, 164, 176) oraz dla dorosłych (S, M, L, XL, XXL)

Zamówienie można składać drogą mailową pod adresem akademia@akademiabvb.pl podając ilość sztuk oraz rozmiar zamawianej rzeczy. Potwierdzeniem realizacji zamówienia będzie dokonanie płatności na przesłany przez nas rachunek bankowy w dalszej korespondencji, po wpłynięciu emaila z zamówieniem. Wysyłka zamówienia realizowana będzie po zaksięgowaniu płatności na wskazany przez Państwa adres.

Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przekazany na rozwój Naszych podopiecznych

Cena kalendarza: 59,09 zł (kalendarz z autografem + koszt wysyłki)

Cena bluzy: 169,09 zł – rozmiar dziecięcy (bluza + koszt wysyłki)

179,09 zł – rozmiar dla dorosłych (bluza + koszt wysyłki)